kat op vloerkleed

Bent u op zoek naar antieke items

Wie op zoek is naar antieke en collectible items, zit bij Brokking goed. Hier verkopen zij verschillende soorten vloerkleden en tapijten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar hun patckwork vloerkleden. Dit zijn vloerkleed oogt zowel oud als nieuw en komt uit landen zoals India en Turkije. Waarom is het kleed oud en ook nieuw? Dat komt omdat het nieuwe vloerkleden zijn die gemaakt zijn van oude vloerkleden. Zo is het patchwork vloerkleed tot leven gekomen.

Helaas voor ons is de website niet gelinkt aan een affiliate programma. Anders konden wij in dit blog gelijk alle kortingscodes en aanbiedingen naar jullie communiceren. Gelukkig vallen de prijzen wel mee voor de patchwork vloerkleden. Je hebt zelf in de hand of je voor een duur of goedkoop kleed gaat. Zo is er een Afghaanse Patchwork vloerkleed te vinden voor 3.250,-. Het is logisch als deze prijs je afschrikt, het gaat hier immers om een vloerkleed met wat leuke symbolen. De prijs ligt zo hoog omdat het kleed 100% met de hand gemaakt is. Ook is ieder vakje op het kleed afzonderlijk geknoopt door verschillende knopers. De prijs wordt daarmee gerechtvaardigd door het aantal mannenuren dat is besteed aan het maken van dit tapijt.

Wie liever in een lager prijsklassement zit, kan denken aan de LDP vintage patckwork vloerkleed. Deze is op het moment van schrijven in de aanbieding voor 375,-. Dit kleed is gelijk 10x zo goedkoop als het eerder genoemde kleed. Laat de lagere prijs u niet misleiden, dit kleed beschikt ook over mooie patronen en een mooie glans. Het verschil zit hem vooral in dat dit kleed door een machine is gemaakt, verder biedt het dezelfde kwaliteit.

No Comments

Reageer!

Uw email wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Vliegtickets boeken

Zoeken

Kortingscode categorieën

    Speciaal geselecteerd voor jou