FAQ

Wij krijgen veel verschillende vragen over kortingscodes. Omdat wij dagelijks druk zijn met het activeren van nieuwe kortingscodes en daardoor minder tijd hebben om al deze vragen individueel te beantwoorden, hebben wij een handig overzicht gemaakt met veelgestelde vragen. Hieronder vind je vragen die vaak worden gesteld, met daarbij onze antwoorden.

Een kortingscode is een digitale code die jou een mooie korting kan bieden bij een online aankoop.

Een kortingsbon is de fysieke variant van een kortingscode. Deze kun je uitgeprint meenemen naar de desbetreffende winkel, waar hij tijdens het afrekenen gescand zal worden en recht geeft op de aangegeven korting.

Er zijn verschillende soorten korting in omloop. Wij zetten ze hier voor jou op een rijtje:

  • Een vast bedrag over het totale bedrag – Hierbij kun je denken aan een korting van €10,00 bij een besteding van minimaal €50,00.
  • Een vast bedrag over één specifiek product – Bijvoorbeeld €10,00 korting op een parfum van Dolce & Gabanna
  • Percentage over het totale bedrag – Hierbij ontvang je bijvoorbeeld 10% korting over je gehele bestelling
  • Percentage over één specifiek product – Bijvoorbeeld 10% korting bij aankoop van een Miele stofzuiger
  • Een gratis product bij een bestelling zoals een sample, gift of cadeaukaart
  • Gratis verzending t.w.v. bijvoorbeeld €6,95
  • Een éénmalige korting voor een nieuwe klant (geldig op een eerste bestelling)

Bij kortingscodetips kun je op verschillende manieren een kortingscode vinden. Via de homepagina kun je via de zoekbalk een kortingscode vinden die gekoppeld is aan een bepaalde winkel. Ben je niet op zoek naar een kortingscode van een bepaalde winkel, dan kun je een kijkje nemen tussen de verschillende categorieën.

Een kortingscode kun je gebruiken tijdens het afrekenen van je bestelling. Vrijwel elke webshop heeft bij het afrekenen een speciaal invoerveld waar je jou unieke kortingscode kunt invoeren en bevestigen. Als de kortingscode juist en geldig is zal de korting gelijk verwerkt worden. Wil je een restaurant, hotel, o.i.d. reserveren, dan kun je de kortingscode vermelden bij je reservering of later bij de betaling. Lees hiervoor de voorwaarden van de desbetreffende organisatie door.

De geldigheid van een code verschilt per soort en per winkel. Soms kun je maar één dag gebruik maken van de korting terwijl andere codes een maand of zelf een jaar geldig zijn. Wij plaatsen alleen codes die geldig zijn, daarnaast vermelden wij bij iedere code een einddatum.

Als je de actie niet meer terug kunt vinden op onze website, dan is hij waarschijnlijk verlopen. Gelukkig zijn wij altijd op zoek naar nieuwe kortingen. Houdt daarom onze website in de gaten of meldt je aan voor onze nieuwsbrief zodat je nooit een kortingscode misloopt.

Wij doen ons best om alle kortingscodes te checken voordat ze geplaatst worden op de website. Mocht het toch zo zijn dat een kortingscode niet werkt, dan gaan wij dit probleem zo snel mogelijk oplossen. Dit kun jij doen: Lees de voorwaarden van de kortingscode goed, Check of de kortingscode nog geldig is, Controleer of je de kortingscode goed hebt overgenomen. Heb je alles dubbel gecheckt maar werkt de kortingscode nog niet mee? Stuur dan een mail mail met een duidelijke omschrijving van de kortingscode naar . Wij zullen het probleem dan zo snel mogelijk proberen op te lossen of de kortingscode vervangen.

Wij zijn een website die dagelijks bezig is met het verzamelen van de beste, werkende kortingscodes. Onze website is opgedeeld in categorieën en winkels waardoor de kortingscodes snel en gemakkelijk te vinden zijn voor iedereen. Naast het actueel houden van de kortingscodes bieden wij ook verschillende tips en handige artikelen over het gebruik van kortingscodes en andere bespaarmogelijkheden. 

Ben jij op zoek naar een kortingscode voor jouw favoriete winkel? Kijk dan eens op de homepagina. Hier kun je in de zoekbalk kortingscodes zoeken aan de hand van de winkelnaam. Staat jou winkel er niet tussen? Stuur ons dan een mailtje met een duidelijke omschrijving van jouw favoriete winkel, zodat wij ze winkel mogelijk kunnen toevoegen aan onze verzameling.

Wij  zijn altijd op zoek naar nieuwe winkels en kortingscodes. Bent u beheerder of eigenaar van een webwinkel en wilt u een samenwerking aangaan met kortingscodetips? Neem dan contact op via onze contactpagina.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.