Welkom op kortingscodetips.nl

Bidon bedrukken voor elk bedrijf de geschikte keuze!

Het laatste nieuws over kortingscodes en deals lees je hier

waterfles

Bidon bedrukken voor elk bedrijf de geschikte keuze!

Bij een bidon bedrukken denkt u a al snel aan voetbalteams of teams van een andere soort sport. Toch is kan een bidon bedrukken goed helpen om bijvoorbeeld binnen uw bedrijf een betere teamgeest te krijgen. Hiermee bedoel ik dat met een bidon bedrukken iedereen zich verbinden voelt met het bedrijf en daarom het beste beentje voor doet. In deze blog zal ik uitleggen wat meer drijfveren voor een bedrijf kunnen zijn om te kiezen voor een bedrukking op een bidon. Dit zal ik onder meer doen door de voordelen en de nadelen met elkaar af wegen.

Bidon bedrukken en de voordelen

De voordelen van een bidon bedrukken gaan verder dan de eerdergenoemde verbetering in de teamgeest. Wat ook een rol speelt is de perceptie van de klant over uw bedrijf. Wanneer uw werknemers de bidons ook buiten werktijd gebruiken. Wanneer een klant van u ziet dat uw werknemer buiten werktijd de bidon gebruikt zal hij/zij concluderen dat uw werknemers bijzonder betrokken zijn met uw bedrijf. Hierdoor zal de klant niet snel naar een concurrent gaan omdat er de kans bestaat dat de werknemers van uw concurrent bij lange na niet zo betrokken is met het bedrijf. Op deze manier staat u dus met een streepje voor op de concurrentie die geen bidons bedrukken.

De nadelen van de bedrukking

Het grootste nadeel van een bidon bedrukken is dat het geld kost. Het is absoluut niet veel geld maar voor een bedrijf is alles een investering en daarom moet het zich wel terug kunnen verdienen. Wanneer bidon bedrukken verkeerd wordt gebruikt is dit doel niet haalbaar en wordt de investering dus niet terugverdient. Een ander nadeel is dat het in de praktijk voor sommige bedrijven moeilijk is om de link van een bidon naar hun bedrijf te leggen. Dit is naar mijn mening een curieuze ontwikkeling aangezien deze link makkelijk te maken is. Wanneer u simpelweg in een afbeelding of slogan zegt waar uw bedrijf voor staat op de bidon dan is die link in vrijwel alle gevallen al gemaakt.